TED oficialna aplikacija

Objavio u 15/03/2012 u 18:41

TED

Siguran sam da se poslednjih par godina minimum jednom naleteli na TED predavanja. TED pokriva predavanja iz različitih oblasti tehnologije, zabave i dizajna. Na ovim konferencijama uglavnom možete čuti predavanja poznatih ličnosti iz svoje sfere delovanja o temama koje oni smatraju zanimljivim, ali u većini slučajeva i jesu.

Većina sadržaja je dostupna kako na YouTube, tako i na TED sajtu, neprofitna organizacija je izbacila i oficialnu aplikaciju za Android koja omogućava korisnicima da brzo i jednostavno pristupe ogromnoj kolekciji prezentacija.

U aplikaciji imate tri taba: Featured koji prikazuje nove i popularne konferencije; All Talks koji prikazuje sve, podeljene po temama; i My Talks gde se nalaze svi download-ovani i bookmark-ovani govori.

Svaki video je moguće šerovati na društvene mreže, mailom …

TED kaže da kreiranje aplikacije pomogao Sony, koji je kako kažu bio smoren pričom da je podržana samo Apple platforma. Aplikacija radi na svim Android uređajima, izašla je pre par nedelje i dobila već tri revizije, tako da izgleda Sony radi ozbiljno na podršci.

TED
TED
Price: Free
Tags: aplikacijakonferencijepredavanjaSonyTEDvideo

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Takodje vec duze vremena koristim ted air a bogami i nastavicu jer podrzava titlove. Ova ne podrzava i ako ne dobije skori apdejt leti sa telefona 🙂

  • Ja koristim TED Air aplikaciju već duže vreme i mogu da kažem da je odlična. Kvalitet videa je odličan, plus imaju naši titlovi.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *