SwiftKey Tilt – Prvoaprilska šala koja zapravo radi :)

Objavio u 01/04/2013 u 20:43

swiftkey tilt

Danas je bila gomila prvoaprilskih šala u svetu tehnologije, pa je tako i SwiftKey najavio Tilt opciju. Međutim ovo zapravo i radi, nije samo šala 😛

Novi način unosa teksta je potpuno bez dodira ekrana, zapravo tiltujete telefon, što može biti dobro za vežbanje zglobova (znate onu: Sve je u zglobu :P). Zapravo ova funkcija radi i nije samo prvoaprilska šala.

Ako imate Swiftkey instaliran na telefonu, ukucajte tilt na bilo kom polju za unos teksta i držite dugo na predikciju, iz menija izaberite Swiftkey Tilt. Pojaviće vam se kuglica koja reaguje na pomeranje telefona preko akcelerometra. Ako vam je uključen SwiftKey Flow kuglica će imati i svetleći trag. Nije lako kucati ovako, ali možda neko postane ekspert u kucanju sa SwiftKey Tilt 😀

Ono što ukazuje da je ovo možda stvarno prvoaprilska šala jeste to da onog momenta kad se tastatura skloni sa ekrana, Tilt više nije aktivan, tako da verovatno nije u planu da ostane trajna funkcija.

[via SwiftKey]

Tags: prvi aprilprvoaprilska šalaswiftkeySwiftkey Tilttastaturatilt

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *