Stigao je Adobe Photoshop Touch za smartfone

Objavio u 28/02/2013 u 12:46

photoshop_touch_smartphones

Ako volite da obrađujete fotografije na svom smartfonu, ova vest će vas sigurno obradovati. Adobe je zvanično pustio u promet Photoshop Touch, optimizovan za Android i iOS telefone. Verzija koja je postojala je bila namenjena isključivo vlasnicima tableta. Ono što vam se možda neće svideti, ako ste navikli na besplatne aplikacije, jeste to da Photoshop Touch košta $4.99. Ipak, ako ste ljubitelj Photoshop-a, ova cena neće biti problem za vas. Veći problem je nemogućnsot kupovine iz Srbije ali to je potpuno druga tema.

U zvaničnom saopštenju, Winston Hendrickson, potpredsednik Adobe proizvoda, istakao je da mobilni telefoni u sve većoj meri postaju primarni alat za fotografisanje i za editovanje fotografija. Adobe je posvećen cilju da korisnicima omogući što bolji alat, tako da su saslušali želje korisnika da Photoshop koriste i na telefonima, što su im i omogućili.

Uz Photoshop Touch dobijate mogućnost rada sa layer-ima, tekstom, efektima, naprednim sečenjem slika uz još dosta mogućnosti iz standardnog Photoshop-a. Uz aplikaciju dobijate i 2 GB besplatnog cloud prostora na Adobe Creative Cloud servisu.

Photoshop Touch je debitovao u oktobru 2011. na Android tablet uređajima, a verzija za iPad je usledila u februaru 2012. dok su korisnici Kindle-a sačekali novembar iste godine.

Da biste pokrenuli Adobe Photoshop Touch, neophodno je da posedujete Ice Cream Sandwich ili noviju verziju Androida.

http://youtu.be/KW10V1pMxEk

Tags: adobeEditorPhotoPhotoshoptouch

Autor
Saša Nedić Saša Nedić

Objavljenih tekstova: 57

Saša Nedič, po struci inženjer informatike i student master studija Industrijskog inženjeringa, web developer i dizajner, zaljubljenik u modernu tehnologiju i Android. Nakon Samsung Galaxy Note uređaja, sada poseduje HTC One X. U slobodno vreme se bavi muzikom i pisanjem. Obožava minimalistički dizajn, customizovanje Androida i Holo temu. Jedan je od pobednika Samsung Appsolutno Smart takmičenja.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *