Seeder aplikacija tvrdi da će otkloniti svaki lag sa telefona

Objavio u 06/01/2013 u 10:02

Speed Seeder

Lag je nešto što nas najviše nervira na telefonu! Iako imamo moćne četvorojezgarne mašine danas, i dalje se nekad primeti lag od pola sekunde (ili više) kada otvarate aplikaciju. Developer sa XDA je otkrio da 90% laga na Androidu je uzrokovano “limited entropy pool”-om … šta god. 🙂

Napravio je jednostavnu aplikaciju koja uklanja ovaj lag. Kako tvrdi, primetna je promena kod većih aplikacija poput Facebook, Chrome, Maps … Aplikaciju možete skinuti besplatno sa XDA ili da je kupite na Google Play prodavnici. Kompatibilna je sa svim verzijama Android uređaja. Za upotrebu je neophodan root.

Ja još nisam stigao da testiram ovu aplikaciju, trenutno pokušavam da otklonim neki bag koji mi jede bateriju 🙂

Tags: AndroidLagSeedersporost

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

8 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *