PyeongChang 2018 olimpijada je dobila zvaničnu Android aplikaciju

Objavio u 24/01/2018 u 22:38

Uskoro je vreme da se svi atletičari svih nacija (osim Rusije) okupe i takmiče na svetskoj bini. Ovog puta se ovo dešava u PyeongChang-u u Južnoj Koreji. Zvanična aplikacija Olimpijskih igara je predstavljena u partnerstvu sa Samsungom. Moguće ju je već sada preuzeti par nedelja pre nego igre počnu kako bi videli šta nas čeka.

Aplikacija će uključivati vesti o događajima kada igre otpočnu, ali za sada je ovo samo privremena verzija koja sadrži uopštene informacije o PyeongChang-u. Na vrhu aplikacije imaćete seriju najzanimljivijih priča i vremensku prognozu u ovom Južnokorejskom gradu. Ispod toga su dodatne priče i informacije o igrama. Ova aplikacija takođe sadrži i pregled objekata sa 3D mapama i snimcima iz drona. Tu je takođe i kalendar događaja.

Dobra strana toga što je Samsung razvijao aplikaciju je da podržava “visoke ekrane” tj. ekrane sa 18:9 odnosom strana bez čudnih kropovanja. Loša strana je što aplikacija zahteva pristup vašoj lokaciji i medijskom sadržaju uređaja, ali ovo je verovatno zbog nečega što sledi. Takođe, aplikacija najverovatnije neće raditi na rutovanim uređajima (radi sa SU hide i Magisk hide).

PyeongChang 2018 Official App
PyeongChang 2018 Official App
Developer: POCOG
Price: Free

[via AndroidPolice]

Tags: Južna KorejaolimpijadaOlimpijada 2018PyeongChangsamsung

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *