Offline Google navigacija ovog leta

Objavila u 11/06/2011 u 12:59

mape

Prethodnih dana se šuškalo kako će izaći TomTom aplikacija za navigaciju na Android uređajima. TomTom navigacija je jedna od najpopularnijih navigacija sa gomilon nekih dodatnih opcija. Trenutno za navigaciju najčešće koristim iGo aplikaciju, ima odlične mape, a kada sam na bežičnom netu, onda koristim Google navigaciju. E sad, zamislite da možete da koristite Google navigaciju bez konekcije na net? 😀 Pa ovog leta će već i to biti moguće. Google je najavio izlazak Offline Google navigacije. Nesumnjivo je da će ovaj potez još više popularizovati ovu Guglovu aplikaciju i zapečatiće je na sam vrh. Nije još poznato kako će Google zarađivati od ove aplikacije, da li će se plaćati aplikacija ili biti besplatna, to ćemo tek videti.

Mada ja i dalje mislim da ću za navigaciju koristiti iGo, ipak tu imam i tetu koja me upozorava od Speed Limit-u. 🙂 Da li i koliko često koristite Google mape na telefonu?

Tags: aplikacijabez netagoogleletomapeNavigacijaoffline

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

11 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *