Nova generacija Swype tastature

Objavila u 23/06/2012 u 16:40

Nuance Communications je otkupila popularnu Swype tastaturu i sada najavljuju novu generaciju Swype tastature. Kako najavljuju, novi Swype će imati bolju predikciju reči, personalizovaniji rečnik i podršku 55 jezika.

swypeNuance naziva Swype “living keyboard”, tastatura koja uči vokabular i navike korisnika kako bi instant predložila reči. Nešto poput SwiftKey stila samo još dodatno ima svajpovanje prstom kao opciju.

Trenutno je u beta fazi i možete posetiti Swype beta stranicu kako bi se prijavili za testiranje. Ja obožavam Swype tastaturu i rado je koristim. Da li koristite Swype ili neku možda drugu naprednu tatstaturu?

Evo i video klipa predstavljanja novih opcija.

Tags: jeziknapredneopcijepisanjepredikcijaprstsrpskisvajpovanjeswypetastatura

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

5 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Tek sam poceo da je koristim i vec sam odsevljen,stvarno super koristio sam i swiftkey ona ima bolju temu……

  • Samsungova verzija mi je bolja, ali se mogu zadovoljiti i ovom… Jednostavno najbolja tastatura.

  • Probao sam swype, ali mi se nije svideo. Nekako mi je mnogo bolji SwiftKey. Dobro predvidja i brze kucam poruke. Probacu ovu novu verziju kad ne bude beta.

  • Joj ne znam probao sam svakakve ove swype tastature i nekako nije to to..

    Koristim swift key X i ona mi je najbolja za kuckanje.

    Npr brat ima N8, na Nokiji su brutalno odradili taj swype, jos onaj ekran na nokiji je dosta manji nego kod mene ,DHD, al prepoznaje srpske reci brutalno.. uopste nije kao kod nas na androidu ovaj swype… 🙂

  • Kupio… Jednostavno bez nje ne mogu da funkcionišem…

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *