Meitu Xiu Xiu aplikacija za obradu fotografija prevedena sa kineskog

Objavio u 05/04/2011 u 12:40

Meitu Xiu Xiu 001Ko zna koliko aplikacija postoji na kineskom, tajvanskom ili nekom drugom jeziku koji se ne piše latiničnim karakterima, a koje su zapravo odlične.

Meitu Xiu Xiu je kineska aplikacija za obradu fotografija koja nije bila poznata ostatku sveta koji ne govori kineski jezik, sve dok se XDA član ukanth, poreklom iz Indije, nije potrudio da istu prevede na engleski jezik.

Aplikacija je za sada u stabilnoj fazi i mogu reći da je najbolja photo editing aplikacija na koju sam naišao. Da li će originalni developeri napraviti prevod na engleski jezik i da li će uopšte raditi podršku u vidu razvoja na engleskom jeziku, još ostaje da se vidi. Ali aplikaciju svakako treba probati, pogotovo što je besplatna i ima jako intuitivan i dobro dizajniran interfejs.

Ako želite da skinete aplikaciju, posetitie originalni tred na XDA i skinite apk iz prvog posta.

Funkcije koje pruža aplikacija:

  • Isecanje, Rotiranje i Izoštravanje fotografija
  • Podešavanje boja, osvetljenosti i kontrasta
  • Zamućenje fotografija i fake DOF
  • 15+ ugrađenih efekata koji su zaista kvalitetno urađeni
  • Gomila ramova za fotografije

Poznati bagovi:

  • Kada čuvate izmenjenu fotografiju, dobija se sufiks na kineskom jeziku
  • Kada ulazite u aplikaciju, player zna da se ugasi

Tags: aplikacijaengleskikineskiMeitu Xiu Xiuobrada fotografijaprevod

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *