MEGA cloud prostor za skladištenje dobio zvaničnu aplikaciju

Objavio u 09/07/2013 u 18:20

Mega-logo

Sećate se Kim Dotcoma i njegovog Mega Upload-a? Ako ne znate, davno je Kim predstavio svoj novi servis Mega, koji nudi 50GB cloud prostora i koji ima odličnu enkripciju. E pa sad je kupio jednu od Android aplikacija i postavio je kao zvaničnu.

Aplikacija stiže sa gomilom korisnih opcija kao što su pregled vašeg MEGA naloga, pravljenje javnih linkova za download, brisnje, preimenovanje itd. Retko koji servis, ako ih i ima nudi 50GB prostora u startu, MEGA to nudi i web servis je odličan, a što je najvažnije enkripcija podataka je na vrhunskom nivou, tako da možete biti sigurni da niko sem vas neće moći da pristupi vašim podacima.

Aplikacija je 2.1MB i dostupna je na Play Store-u.

Tags: cloudKim DotComMEGAMegauploadStorage
eboye

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1136

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3 a sada je ponosni vlasnik LG G4 telefona. Inače je grafički dizajner po struci i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

4 komentara, pridruži se diskusiji!
 • eboye

  ako se ne varam apk je napravio neko sa nasih prostora i njemu je prodao?

 • eboye
  Knjiski_Moljac 30/06/2014 u 1:04 PM

  Imam jedno pitanje za Vas. Naime, interesuje me da li se datoteke na MEGA Cloud-u brišu posle nekog vremena, ili sve što sam prebacio na taj “oblak” ostaje trajno? Hvala unapred na odgovoru. 🙂

  • eboye

   MEGA funkcioniše isto kao i DropBox i Copy i … znači ako si upload-ovao nešto na svoj nalog to ostaje trajno dok ti ne obrišeš. Barem meni tamo stoji nešto još od prvog dana (od samog predstavljanja) i nije obrisano.

   • eboye
    Knjiski_Moljac 30/06/2014 u 2:42 PM

    E, to mi je bilo važno da saznam, pošto planiram da na “Mega” prebacim veću količinu e-knjiga, jako mi je bitno da to tamo ostane trajno na sigurnom. Bio sam se zabrinuo jer sam na nekom sajtu pročitao (nemogu da se setim tačno na kojem), da ovi iz “Mega” kao brišu naloge i sve na njima prebačeno posle nekog vremena neaktivnosti, zbog toga sam se dvoumio. 🙂 Hvala Vam na pomoći, pozdrav i svako dobro želim. 🙂

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share