LiveShare by CoolIris

Objavio u 04/03/2011 u 18:16

CoolIris je poznat po svojim dodacima za moderne browser-e , gde u 3D interfejsu možete pregledati fotografije iz raznih izvora sa interneta kao i sa vašeg računara. Ovih dana su izbacili Android aplikaciju, koja radi nešto slično tome.

LiveShare je aplikacija za razmenu fotografija i onlajn servis koji organizuje vaše fotografije u oblaku, a na vama je da proširite ili ograničite ko će imati pristup istim. CoolIris LiveShare 1.2 je izašao prošle nedelje, i pruža Android korisnicima mogućnost razmene fotografija na veoma jednostavan način. Umesto da se organizuju od strane korisnika ili nasumično na netu, LiveShare organizuje vaše fotografije po dešavanjima, a na vama je da odredite koliko ljudi će moći da ih vidi. Strim se apdejtuje u realnom vremenu kako se fotografije kreiraju. Pozitivna strana je da strim ne mora biti ograničen na jednu osobu po albumu. Možete dodati članove porodice ili prijatelje i praviti jedan ogroman društveni strim nekog putovanja, venčanja ili noćnog izlaska.

Već vidim upotrebu ove aplikacije na nekom od budućih tvitapa 🙂

Aplikacija je besplatna i može se naći u marketu, sve što je potrebno je da se registrujete i počnete da razmenjujete sličice (imam, imam, imam, nemam :P)

Tags: albumiaplikacijafotografijeoblakpristupservisshare

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *