LazyDroid za lenštine (za sve nas)

Objavio u 09/05/2011 u 20:00

lazydroid 1

Jutros me je tako mrzelo da ustanem iz kreveta da je to strašno, a tako mi je bila potrebna doza mog Android telefona da je to još strašnije! Međutim, za sve nas lenštine postoji lek – LazyDroid!

LazyDroid je aplikacija koja omogućava daljinsko upravljanje telefonom, tako da slobodno možete reći zbogom USB kablu. Za funkcionisanje je potrebna bežična konekcija sa računarom. Aplikacija vam daje svoju IP adresu i port, pa se preko računara konektujete na telefon ukucavajući dobijene informacije u web pretraživač. Mogućnosti koje su vam otvorene jesu imenik, poruke, fajl menadžer, itd. Ukoliko vam je telefon rutovan možete pristupiti desktopu telefona, što je, morate priznati, über kul! Možete pristupiti svemu na internoj memoriji kao i na SD kartici. Pomoću fajl menadžera ćete kopirati podatke, brisati i raditi sa njima šta vam je volja bez ostavljanja znojavih otisaka prstiju na telefonu.

Nisam vam rekao još neke veoma interesantne mogućosti, zato telefon u ruke i pravac Android Pijaca!

Tags: daljinsko upravljanjedesktop serverLazyDroidremote control

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

8 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *