Ice Cream Sandwich 2.4 Launcher za one nestrpljive

Objavio u 18/10/2011 u 22:00

ICS SS

Naš redovni čitalac Tattoo nam je predložio da napišemo članak o Ice Cream Sandwich 2.4 Launcher-u, ali sam ja čekao ovaj poslednji renutak 🙂 Pa ako ste nestrpljivi da vidite kako izgleda ICS Android i ne možete da dočekate zvaničnu prezentaciju koja je za par sati, eto prilike da doživite bar malo te buduće verzije.

Developer sa nadimkom IntelSoftApps, naravno sa XDA foruma, je po uzoru na procurele screenshot-ove i video snimke Samsung Nexus Prime-a sa Ice Cream Sandwich-om napravio ovaj Launcher. Launcher je veoma skroman sa opcijama, neću ulaziti u opcije koje vas očekuju, proverite sami 🙂

Za download, posetite ovaj tred na XDA forumu.

Evo i video klipa Launcher-a na delu:

Tags: 2.4AndroidIce Cream SandwichICSLauncher

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

10 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *