FTL Launcher (HDPI) – brži od svetlosti

Objavio u 13/02/2012 u 7:00

Ovo je kratka priča o jednom jednostavnom lančeru čija je glavna karakteristika , kako kažu, super brzina!

Reč je o FTL Launcher-u, čije ime znači Faster Than Light – brži od svetlosti. Nudi 3D Waterfall drawer koji je po mom mišljenju bezveze, rotaciju ekrana, povezane homescreen-ove kojih može biti od 3, 5, 7 ili 9 u punoj verziji, dok je bounce efekat isključen radi njihove super brzine.

Na mom Desire telefonu ovaj lančer se pokazao normalno, kao kad bih na bilo kom launčeru povećao brzinu drawer animacije, tj. nikakvih razlika nije bilo. FTL Launcher trenutno radi samo na HDPI uređajima, tj, onim koji imaju rezoluciju ekrana 800×480.

Logično je da je ovaj laučer potreban telefonima sa slabijim hardverom, pa me čudi zašto je pravljen prvo za ovu rezoluciju ekrana.

Sve u svemu, ništa poseban lančer, bar ne na mom telefonu. Savetujem svima koji imaju slabije telefone da ga isprobaju i jave utiske!

Tema na XDA je ovde.

Tags: brzbrzinafaster than lightFTL Launcher

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Ja ga probao na htc tattoo cyanogen modu 7.1 radi,ali je spor dosta,treba mu malo vise vremena,a nista specijalno nije,bar meni,trosi se dosta vise baterije,jer ima live wallpapper u pozadini.
    Pozz svima

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *