Firefox Mobile Beta ovog meseca stiže u market

Objavio u 15/12/2010 u 8:26

firefox

Firefox Mobile Beta je već duže vreme dostupan na ovaj ili onaj način (uključujući i Fennec) dobri delom godine, ali i dalje se nije pojavio u Android Marketu. To bi trebalo da se promeni ovog meseca, kako Matt Brubeck – Mozilla inženjer kaže, sledeća beta verzija će se pojaviti u Marketu do kraja meseca.

Firefox Mobile je za sada bio kvalitetna zamena za default browser, ali dosta bagovita. Mada se ponaša kako se od bete i očekuje. Nadajmo se da će izlazak u market doneti poboljšanja i stabilnost u skorijoj budućnosti.

Tags: AndroidbetaFirefoxFirefox MobilemarketMozilla

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *