1Weather 2.0 [vremenska prognoza]

Objavio u 22/01/2013 u 14:21

Jedna od popularnijih i najlepših aplikacija za prikazivanje vremenske prognoze za Android je dobila verziju 2.

1Weather je lepo dizajnirana vremenska prognoza koja pored trenutne prikazuje i prognozu vremena za naredne dane, a u novoj verziji je dobila nekoliko unapređenja što će se dopasti mnogima, posebno tabletašima:

  • Podrška za tablete
  • Sređen korisnički interfejs
  • Optimizovana radar sekcija
  • Dodat pin na mapi (čioda ili kako već hoćete, bitno je da mislimo na isto)
  • Unapređene notifikacije
  • Dodati Lock Screen vidžeti

Kao što možete videti na slikama, aplikacija prikazuje trenutne temperature, brzinu vetra, vlažnost vazduha, kao i grafik vremena i radar.

Uređaji sa Androidom 4.2 dobili su Lock Screen vidžete i to dve vrste: klasične i moderne. Koje ćete staviti, pitanje je samo vašeg ukusa.

1Weather aplikacija je besplatna za preuzimanje, ali je vrlo moguće da će vas smarati dosadne reklame koje zauzimaju pozamašan donji deo ekrana. Ko ima da iskešira 2 dolara može zauvek da se oslobodi šarenila u dnu ekrana.

1Weather Forecasts & Radar
1Weather Forecasts & Radar
Tags: 1Weathervremenska prognoza

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *