Testiranje aplikacije APN Serbia

Objavila u 12/06/2011 u 16:15

Dobijali smo pitanja kako namestiti APN podešavanja na Android telefonu, pa smo objavili i tekst o tome koji možete videti na linku. Ali sada zahvaljujući aplikaciji APN Serbia možete isto uraditi kroz aplikaciju. Aplikaciju je uradio bloger i programer Viktor Zuber iz Makedonije i zamolio je posetioce Srbodroida da mu testiraju aplikaciju. Tako da vas pozivam da skinete i testirate aplikaciju koja je dostupna na Marketu ili skenirajte QR kod iz teksta, u zavisnosti kod kog provajdera ste korisnik i ukoliko naiđete na neki bug, ostavite informaciju o bug-u u komentarima ovog teksta. Možete se i direktno obratiti Viktoru na zuberot AT gmail DOT com a možete ga i pratiti na njegovom Twitter nalogu @zuberot.

Ukoliko imate neku sugestiju u vezi aplikacije, slobodno ostavite feedback, da bi Viktor znao šta korisnici žele i šta im je potrebno kako bi unapredio aplikaciju. Da, naglasim, ovo je test verzija i trenutno je neophodno testiranje aplikacije da bi se dobila valjana verzija na kraju. Hvala vam na svakom feedback-u.

Tags: aplikacijaAPN Serbiabagovipozivtestiranje
goldie

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 866

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

6 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share