Igra Jane Wilde

Objavila u 24/06/2013 u 12:28

Jane Wilde

Jane Wilde je jedna sjajna pick-up-and-play pucačina. Priča igre prati Jane Wilde, ženskog šerifa plave kose sa izazovnim oblinama. Misija je ostati živ i ubiti što više zombija, kostura, kentarua, slepih miševa i ostalih polumrtvih stvorenja. Da bi uspešno prelazili nivoe redom, potrebno je nadograđivati oružje, kupovati novo i redovno ih dopunjavati mecima. Tu su i posebne moći koje možete dokupiti novčićima koje ostavljaju ubijeni leševi. Novčići mogu da se skupe i šerovanjem dostignuća na Facebook. Pored toga, možete Jane i preobući. 😉

Igra je izuzetno dinamična i igriva, što je najbitnije. Grafika je odlična. Svi likovi u igri su zaista dobro predstavljeni i umereno animirani. Stil igre podseća na Plants vs Zombies, jednu od mojih omiljenih igara. Muzika je sasvim dobra i prati kaubojsku tematiku.

U Story modu možete očekivati preko 30 nivoa, u Surviver modu ima 5 stage-eva. Tu su i nezaobilazni Boss fajtovi.

Igrala sam ovu igru nekih sat vremena i već sam se navukla. Preporučujem je da je skinete. Igra zauzima 73 MB i besplatna je. Može se igrati na Android uređajima koji imaju Android verziju veću od 2.3.3. Na mom Nexus 4 se super ponaša. Jedino bi mi zamerka bila što grafika van play moda na mom ekranu koji je WXGA ne ide do kraja gornje i donje ivice telefona. Ali je u samom play modu odlična.

Ono što je posebno zanimljivo kod ove igre je što je u pitanju srpska igra. Radio je Level Bit, firma sa predstavništvom u Beogradu. Svaka čast Levelbitovci, posao je odlično urađen.

Screenshots:

Tags: BeogradigraJane Wildekaobojkapucacinasrpska

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

6 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *