Gear Jack

Objavio u 09/09/2013 u 20:01

Gear Jack 001

Gear Jack je platformaska igra koja je počela svoju karijeru na iOS-u, a evo sada je i na Androidu. Ima retro izgled, ali je grafika veoma dobrog kvaliteta. 2D igra koja kao da je (a možda i jeste rađena u vektorskoj grafici), tako da na svim rezolucijama izgleda dosta bistro i čisto. Takođe ima veoma kul muzičku podlogu koja će igraču dati dodatni adrenalin. Igra je veoma teška, ali takođe i veoma igriva. Taj retro stil upravo daje mogućnost da ukoliko poginete, možete nastaviti od poslednjeg čekpointa.

Gear Jack igra počinje pričom na svemirskom brodu koji je oštećen jer se primakao previše crnoj rupi. Jack mora da skrene brod dalje od problematične crne rupe, ali pre toga, mora da pređe nekoliko nivoa punih rupa, padajućiš zupčanika, bazena punih smrtonosne kiseline itd. Uglavnom svuda po nivoima ima gomila zupčanika koji će pokušati da vas spreče u vašoj misiji.

Gear Jack 002

Na sreću, Jack je šampion u trčanju, skakanju i kotrljanju. Može da preskače jame i zupčanike, kotrlja se u uzanim prostorima i kombinuje kotrljanje i skok kao i da skače “dupli skok” kako bi preskočio velike provalije. Nivo se automatski pomera, tako da morate brzo da reagujete, jer ćete u suprotnom biti zgnječeni, slupani, pasti sa litice itd. Međutim Jack ima mogućnost i da uspori vreme na nekoliko sekundi što vam može pomoći da prebrodite neke od veoma teških zadataka. Takođe je moguće unaprediti njegove mogućnosti u skakanju i brzini.

Gear Jack 004

Koliko god da ste iskusan igrač platformi, siguran sam da ćete ginuti, i to dosta gde vas igra baca na početak nivoa ili na poslednji čekpoint. Kao i u dobra stara vremena, sigurno ćete imati momente kada ćete se iznervirati, ali sam siguran da ćete pokušati opet i opet sve dok ne pređete nivo.

Gear Jack je igra koja mi je privukla pažnju. U poslednje vreme nemam puno vremena za igre, ali ova igra mi je oduzela baš dosta vremena i pomogla da zaboravim na obaveze 😀

Ako volite platforme, ovo je definitivno igra koju trebate da probate.

Gear Jack 005

Gear Jack
Gear Jack
Price: $0.99

Tags: AndroidigraigricaiosplatformaPortovanjetrćanje

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1156

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share