Death Worm

Objavila u 06/10/2011 u 11:38

Death Worm

Već nekih mesec dana unazad igram pre spavanja ovu igru, totalno je zarazna. Igra je vrlo jednostavna, mrtav crv jede ljude. 🙂 Igru je razvila firma PlayCreek i dostupne su dve verzije: besplatna i verzija koja se plaća. Besplatna verzija ima ograničenje na prva dva nivoa dok sa verzijom koja se plaća možete igrati 45 nivoa na 3 različite lokacije. Plus, postoje i dodatne mini igre i survival modovi. U igri ćete naići na 30 različitih tipova neprijatelja i na 3 tipa crva. Cilj igre je da izvršite zadatak i dobijete apgrejd na novi level. Zadatak se izvršava tako što jedete ljude, životinje, ptice, razbijate automobile, helikoptere, avione a vrlo često i pazite da vas metkovi ne pogode.

Komande su vrlo intuitivne, na ekranu sa leve strane za levu ruku su smeštene komande za kretanje crva. Pa tako jednim prstom možete upravljati kompletnim kretanjem crva. Na desnoj strani ekrana nalaze se pomoćni “dugmići” za pucanje i za ubrzavanje. Što se kontrola tiče, igra je optimizovana i za Xperia Play telefon. Rangiranje korisnika se obavlja preko OpenFeint Leaderboard-a pa možete da se takmičite sa ostalim igračima Death Worm-a.

Grafika u igri je sjajna, verovatno mi se zato i toliko dopalo da igram ovu igru. Muzika nije loša ali mislim da je mogla i malo bolje da se uradi/odabere. 🙂 Igra zauzima 13MB, može da se prebaci na SD karticu i radi na 2.1+ verziji Androida. Šta drugo da vam kažem nego da je testirate, možda vam se dopadne. 😉

Besplatna verzija:

Death Worm™
Death Worm™
Developer: PlayCreek Games
Price: Free

Cena 228 dinara:

Death Worm™ Deluxe
Death Worm™ Deluxe
Developer: PlayCreek Games
Price: $4.99
Tags: besplatnacrvDeathigraplacenapredlogworm

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *