Air Penguin

Objavila u 25/12/2011 u 19:34

Air PenguinAir Penguin je jedna sjajna i zarazna igra. Spada u Casual igre, ima vrhunsku grafiku i prepoznatljivu muziku što je čini vrlo primamljivom. Ono što zapravo čini ovu igru sjajnom je visok nivo igrivosti. Glavnim junakom – pingvinom upravljate pomeranjem telefona: levo, desno, napred i nazad. Ovo “tiltovanje” telefona je odlično urađeno i zaista imate osećaj da upravljate u potpunosti pingvinom.

Priča kreće globalnim zagrevanjem, što izaziva topljenje leda i naš glavni junak, mali pingvin tek donešen na svet mora da se izbori za svoj život skačući sa jedne sante na drugu santu leda. 🙂 Pored skakutanja, povremeno i trči, pomalo leti i klizi na stomaku. 🙂 Usput je potrebno skupiti što više ribe za koju se mogu kupiti novi likovi u prodavnici.

Postoji Story mode i Surviver mode u igri. Integrisana je i top lista korisnika, tako da uvek imate razlog više da postignete bolji skor. Od poslednje verzije, ova igra može da se igra i na tabletima. Definitivno je Air Penguin igra koja ima sve adute da bi bila popularna. Odličan posao ekipe iz Gamevil-a.

Igra zauzima 15MB i zahteva Android 2.1+. Što je najbitnije, besplatna je na Android Marketu, pa navalite.

Moja bratanica, koja će uskoro da napuni 5 godina je totalno odlepila za ovom igrom. Kako je počela da je igra, narednih sat vremena nije ispuštala telefon iz ruku. Igra je meni vrlo opuštajuća i može da se igra uvek, gde god da se nalazite.

Tags: grafikaigraigrivostPenguinpingvintablettelefontilt

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *