WordPress za Android

Objavio u 28/08/2010 u 1:39

WordPress za Android - Start ScreenWordPress za Android je aplikacija otvorenog koda koja omoguća bogatu platformu za kreiranje bloga ili sajta. Sa WordPress aplikacijom lako i brzo možete kreirati sadržaj na blogu, vršiti izmene na njemu, koristiti ugrađene dodatke… Skinite ovu aplikaciju već sada i možete krenuti sa blogovanjem.  WordPress za Android podržava i WordPress.com i WordPress (2.7 ili više) blogove hostovane na drugim lokacijama.

Cena: Besplatno

Više o ovoj aplikaciji poznatoj pod nazivom wpToGo, kao i recenziju aplikacije sa screenshot-ovima možete videti  na AndroidTapp.com.

Tags: Androidaplikacijadownloadwordpress

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *