Transparent Screen

Objavila u 12/02/2012 u 11:56

Ovih dana je zavejano u celoj zemlji, temperature su u dubokom minusu, a ulice prepune snega, leda i prepreka. Pa tako ima veliki broj ljudi koji šetaju ulicom i koriste mobilni telefon, a to po danаšnjem zaleđenom trotoaru zahteva određene veštine hodanja. Zato, ukoliko niste dovoljno vešti, 🙂 instalirajte aplikaciju Transparent Screen. Ova aplikacija čini kompletan interfejs vašeg telefona transparentnim, tako da kroz telefon možete da vidite kuda hodate i da li nailaze prepreke.

Na pamet mi je palo da vam preporučim ovu aplikaciju kada sam na tviteru videla razgovor @aurorans i @marcec

twitter

Znam za ovu aplikaciju od ranije ali definitivno sada po ovom vremenu dobija veći značaj i korisnost.

Transparent Screen daje mogućnost da koristite telefon na ulici podjednako kao u zatvorenom prostoru jer aktivira kameru koja vam ispod transparentnog ekrana prikazuje kuda idete. Aplikacija je jednostavna i  pruža nekoliko podešavanja. Možete podesiti koliko proziran ekran želite da vam bude. U kojoj rezoluciji želite da se snima video klip, što je manja rezolucija, tečniji će biti prikaz ispod prozirnog ekrana.

Postoji besplatna verzija aplikacije sa reklamama koja poprilično odrađuje posao. Transparent Screen Pro je verzija koja se plaća nekih 1.9 dolara i ne sadrži reklame i podržava dve dodatne opcije: Automatsko paljenje aplikacije i stopiranje aplikacije ako se isključi displej.

Tags: ekranhodanjeinterfejsnapoljeprozirnoTransparentno

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *