Bankomati RS

Objavila u 26/09/2012 u 12:00

bankomati RS

Pre par nedelja, pojavila se još jedna korisna aplikacija za naše tržište. Radi se o aplikaciji za pronalaženje bankomata u odnosu na trenutnu lokaciju ili u odnosu na adresu koju ukucate u pretragu. Možete odabrati konkretnu banku i njene bankomate. A možete i filtrirati u kom prečniku da se pretražuju bankomati.

Interfejs aplikacije Bankomati RS je vrlo jednostavan i sasvim prijatan. Aplikacija je lagana za korišćenje i verujem da će biti i korisna. Ja sam sa ovom aplikacijom otkrila gomilu bankomata moje banke u gradu za koje nisam ni znala da postoje.

Evo ga i njihovo zvanično saopštenje:

Ukoliko ste se nekada našli u situaciji da vam je hitno bio neophodan najbliži bankomat a niste znali gde se on nalazi, vašim problemima je po svemu sudeći došao kraj.

Beogradska IT kompanija „Ellecta“ kreirala je besplatnu Android aplikaciju koja rešava ovaj svakodnevni problem i korisnicima omogućuje jednostavnu potragu za najbližim bankomatom gotovo svih poslovnih banaka koje posluju na teritoriji Srbije.

Aplikacija pod jednostavnim nazivom „Bankomati RS“ dostupna je kako za korisnike mobilnih telefona tako i za vlasnike tablet uređaja baziranih na Andoid platformi, a možete je besplatno preuzeti sa Google Play Store-a.

Kako navode iz kompanije, u toku je prilagođavanje aplikacije za iPhone korisnike, kao i proširenje funkcionalnosti kako bi pretragom bile obuhvaćene menjačnice u Srbiji ali i banke na teritoriji Crne Gore, koju svake godine poseti veliki broj srpskih turista

Kao što ste mogli pročitati, aplikacija je besplatna, a evo i linka za download:

Bankomati RS
Bankomati RS
Developer: Ellecta
Price: Free

Screenshots aplikacije:

Tags: aplikacijabankebankomatiersteGPSintesarecenzijaSrbija

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *