AirDroid

Objavila u 29/11/2011 u 11:31

aplikacija airdroidRecenziju nam je poslao Igor i evo šta on kaže za AirDroid aplikaciju:

AirDroid aplikacija je mala, brza aplikacija koja vam omogućava punu kontrolu vašeg telefona preko browsera. Ono sto ovu aplikaciju izdvaja od ostalih je da je izuzetno brza i stabilna i sto je najbolje besplatna. 🙂

Sa ovom aplikacijom imate:

  • Pristup fajlovima (brisanje, copy, paste, preimenovanje)
  • Pristup SMS (čitanje, brisanje, pisanje)
  • Pristup aplikacijama (instaliranje, deinstaliranje, backup, pretraga aplikacija)
  • Pristup fotografijama (preview, delete, import, export, postavi kao pozadinu, slideshow mogućnost fotografija sa desktopa)
  • Pristup kontaktima (grupama, pretraga, kreiranje kontakata, provera i brisanje logova poziva)
  • Tonovi zvona (postavljanje tona za alarm, notifikacije i poziv)
  • Pristup muzici

Sve što treba da uradite je da na telefonu pokrenete aplikaciju i kliknete start. Dobićete adresu i šifru koju unesete u browser (ne preporučuje se IE browser, ostali su OK). Kad ste to uradili dobili ste pun pristup vašem telefonu na računaru.
Moje omiljene opcije su pisanje/čitanje poruka i mogućnost da pregledam i kopiram slike sa telefona na računar brzo i lako.
Aplikacija je vrlo jednostavna za upotrebu i apsolutni je must have na svakom android telefonu. Izgled same aplikacije je lepo dizajniran iako ima gomilu po meni nepotrebnih funkcija (npr task killer). Glavna prednost ove aplikacije je da ako imate kućnu wifi mrežu, više nemate potrebu za kablovima koji uvek misteriozno nestanu kada su vam potrebni. 😀

Tokom korišćenja ove aplikacije nisam uočio neke nedostatke, iako sam pokušao da je preopteretim i zapucam,moram da priznam da nisam uspeo. Najsličnija je sa MyPhoneExplorer aplikacijom, ali za razliku od nje ne zahteva da se instaliraju dodatni programi na sam računar.

screenshots:

AirDroid je besplatna aplikacija veličine svega 2,6MB i sve što zahteva je andorid preko verzije 2.1. Iako u svom imenu stoji oznaka Beta, nemojte dozvoliti da vas to zavara jer ovaj programčić radi besprekorno 🙂 Link ka oficijelnom sajtu: www.airdroid.com

Hvala puno Igoru Aleksiću koji nam je poslao recenziju ove sjajne aplikacije i napravio screenshotove.

AirDroid: File & Remote Access
AirDroid: File & Remote Access
Tags: AirDroidAndroidaplikacijabesplatnafotografijepristupWiFi

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

13 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *