8tracks

Objavila u 26/05/2012 u 11:55

8tracks

Jedan od mojih omiljenih servisa za slušanje online muzike je 8tracks sada ima i ozbiljnu aplikaciju za Android. 🙂 8tracks može da se koristi i iz brouzera na adresi 8tracks.com. Za one koji se nisu dosad sreli sa ovim servisom, radi se o kompilacijama pesama koje korisnici širom sveta postavljaju. Svaki korisnik može da kreira kompilaciju od minimum 8 pesama različitih izvođača. Koliko se sećam, mislim da mogu da se postave u kompilaciju samo dve pesme istog izvođača, dok ostale moraju biti od različitih.

Svaka kompilacija je tagovana žanrom, pa je stoga pretraživanje mikseva vrlo jednostavno. Može se selektovati i više žanrova, pa će se izlistati miksevi koji su tako tagovani. 8tracks ima i mini društvenu mrežu gde možete pratiti omiljene profile i njihove mikseve. Takođe možete i obeležiti omiljene mikseve. Na ovom servisu, možete otkriti zaista puno kvalitetnih i dobrih pesama koje nisu uopšte popularne nego se prosto dopadaju ljudima.

8tracks aplikacija dolazi sa skoro svim ovim opcijama i može se besplatno skinuti sa Play Store-a. Interfejs je odlično urađen i vrlo je lepog i jednostavnog dizajna. Kada se pusti miks, integriše se aktivna aplikacija u notifikacioni bar, pa je tako uvek dostupna. Naravno, da bi koristili ovu aplikaciju morate imati pristup internetu, pošto se radi o online muzici. Testirala sam je na 3G-u i lepo radi. Naravno, ukoliko nemate baš puno MB na vašem mobilnom paketu, onda nije preporučljivo da je puno i dugo koristite, kako ne bi potrošili sve megabajte. 🙂

8tracks - Playlist Radio
8tracks - Playlist Radio
Developer: 8tracks
Price: Free

Screenshots:

Tags: 8tracksintefejskompilacijemiksevimuzikapesmezanr

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!
 • Odlicna aplikacija, medjutim imam problem kad “naletim” na numeru koja je na soundcloudu, jednostavno nece da ih reprodukuje, tu stane. Kad je numera sa youtubea odlicno radi.

 • И мене је ово занимало па сам их питао 🙂

  Hi,

  Thanks for writing in. The answer to your questions is 360KB per minute.

  Thanks,
  Abby

  Ово му дође 48кбпс или 21МБ на сат.

 • Eh sad do sad nisam se susretao sa ovim a deluje mi bas zanimljivo… Zanima me jos samo par stvari a to je:
  Sta mislis pod time puno mb?
  I koliko otprilike “skida” mb-a na sat otprilike…

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *