8tracks

Objavila u 26/05/2012 u 11:55

8tracks

Jedan od mojih omiljenih servisa za slušanje online muzike je 8tracks sada ima i ozbiljnu aplikaciju za Android. 🙂 8tracks može da se koristi i iz brouzera na adresi 8tracks.com. Za one koji se nisu dosad sreli sa ovim servisom, radi se o kompilacijama pesama koje korisnici širom sveta postavljaju. Svaki korisnik može da kreira kompilaciju od minimum 8 pesama različitih izvođača. Koliko se sećam, mislim da mogu da se postave u kompilaciju samo dve pesme istog izvođača, dok ostale moraju biti od različitih.

Svaka kompilacija je tagovana žanrom, pa je stoga pretraživanje mikseva vrlo jednostavno. Može se selektovati i više žanrova, pa će se izlistati miksevi koji su tako tagovani. 8tracks ima i mini društvenu mrežu gde možete pratiti omiljene profile i njihove mikseve. Takođe možete i obeležiti omiljene mikseve. Na ovom servisu, možete otkriti zaista puno kvalitetnih i dobrih pesama koje nisu uopšte popularne nego se prosto dopadaju ljudima.

8tracks aplikacija dolazi sa skoro svim ovim opcijama i može se besplatno skinuti sa Play Store-a. Interfejs je odlično urađen i vrlo je lepog i jednostavnog dizajna. Kada se pusti miks, integriše se aktivna aplikacija u notifikacioni bar, pa je tako uvek dostupna. Naravno, da bi koristili ovu aplikaciju morate imati pristup internetu, pošto se radi o online muzici. Testirala sam je na 3G-u i lepo radi. Naravno, ukoliko nemate baš puno MB na vašem mobilnom paketu, onda nije preporučljivo da je puno i dugo koristite, kako ne bi potrošili sve megabajte. 🙂

8tracks playlist radio
8tracks playlist radio
Developer: 8tracks
Price: Free

Screenshots:

Tags: 8tracksintefejskompilacijemiksevimuzikapesmezanr
goldie

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 867

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!
 • goldie

  Eh sad do sad nisam se susretao sa ovim a deluje mi bas zanimljivo… Zanima me jos samo par stvari a to je:
  Sta mislis pod time puno mb?
  I koliko otprilike “skida” mb-a na sat otprilike…

 • goldie

  И мене је ово занимало па сам их питао 🙂

  Hi,

  Thanks for writing in. The answer to your questions is 360KB per minute.

  Thanks,
  Abby

  Ово му дође 48кбпс или 21МБ на сат.

 • goldie

  Odlicna aplikacija, medjutim imam problem kad “naletim” na numeru koja je na soundcloudu, jednostavno nece da ih reprodukuje, tu stane. Kad je numera sa youtubea odlicno radi.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share