Samsung Galaxy S5 će biti otporan na prašinu i vodu

Objavio u 19/02/2014 u 21:15

Bliski izvori Samsungu su otkrili da će kompanija predstaviti Galaxy S5 otporan na vodu i prašinu. Ovo znači da će umesto Active verzije, običan Galaxy S5 biti otporan na sitne čestice i vodu. Zapravo kao što Sony radi sa celom Xperia serijom. Galaxy S5 će biti predstavljen za koji dan na MWC događaju u Barseloni, gde ćemo vas uživo izvestiti o tome. 😉

Anonimni izvor je javio: “Prethodno predstavljeni Galaxy S4 je postojao u varijantama sa otpornošću na vodu i prašinu. Ali Galaxy S5, standardni model će ovo imati automatski”. Takođe je rečeno i da će korisnici moći da operu Galaxy S5, kao i da ga kratko potapaju pod vodu.

Pored ovoga, priča se i da će Galaxy S5 dolaziti sa čitačem otiska prsta ugrađenim u Home dugme.

[via ZDNet.kr]

Tags: Barselonačitač otiska prstaGalaxy S5MWC2014otporan na prašinuotporan na voduSamsung Galaxy S5

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1157

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Uh kako sexy parce plastike je ovaj koncept na fotki. Steta sto je 1 koncept i 2 Samsung.
    (a “We hope it’s not patent protected” totalno lici na nove Samsung anti-Apple reklame za Note Pro i Note 3, odlicne reklame btw).

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share