HTC će sledeće telefone da pravi od tečnog metala?

Objavio u 31/05/2013 u 12:53

tecni metal

Priča se da HTC istražuje nove materijale za njihov sledeći pametni telefon. Prema neproverenim izvorima Digitimes, HTC je zainteresovan za tečni metal kada je u pitanju materijal za kućište njihove sledeće linije pametnih telefona. A kako kažu planiraju je za drugu polovinu ove godine.

Kako je HTC imao poteškoća sa proizvodnjom njihovog HTC One-a u crnoj boji, HTC se sada trudi da tu grešku ispravi.

HTC će kontaktirati Jabon International da nabavku kućišta za nove pametne telefone, a priča se da i Apple ide istom linijom za sledeću generaciju iPhone-a. Izgleda da HTC stalno pokušava da se takmiči sa Apple-om. Iako je još uvek potražnja za aluminiom velika, tečni metal pruža mnogo više benefita.

Tečni metal je duplo izdržljiviji od titaniuma i ima veliku plastičnost što znači da ga je lako izlivati. Ako vas zanima više o tečnom metalu, pogledajte ovaj kratak dokumentarac o tome:

https://www.youtube.com/watch?v=-uOPXquIMt4

[via PhanDroid]

Tags: htckućištematerijalinovi telefoniTečni metal

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *