Gingerbread će biti Android 2.3?

Objavio u 25/10/2010 u 13:00

Android Gingerbread

Google još uvek nije dao Android Gingerbred-u broj verzije 2.5 ili 3. Pre koji dan je otkriveno da Google Android 2.3 smatra za sledeće zvanično izdanje. Tako da bi bilo logično da se ova verzija Androida 2.3 nazove Gingerbread.

Većina smatra da brojna verzija ne znači ništa, i to je u većini slučajeva tačno. Ali većina ljudi neće napraviti skok sa verzije 2.2 na 2.3 umesto na 2.5 ili 3.0, jer će smatrati da nije vredno prelaska. Ali u svakom slučaju, brojne oznake verzija su stvar razvojnih timova, a meni Google-ov još uvek nije jasan. Kako sa Androidom, tako i sa Chrome-om.

Ovo je prva naznaka o tome koji će sledeći broj biti zvanična verzija na kojoj će Google napraviti “predah”.

gingerbread android 2.3

[via Android Central]

Tags: 2.3Android Gingerbreadzvanično izdanje

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *