Angry Birds 2 miliona download-a za 2 dana

Objavila u 18/10/2010 u 21:34

Angry Birds je jedna od najpopularnijih igara na iPhone-u, a pre dva dana je stigla i BESPLATNA full verzija sa reklamama na Android platformu. Prethodno sam imala priliku da testiram BETA verziju ove igre a sada sam testirala i ovu full verziju. Igra je sjajna!  Sudeći po tvitovima developera ove igre, prvog dana, kada je igra lansirana, usled velikog broja skidanja je pao GetJar server. I kako je čovek tvitovao, prvi dan je bilo čak milion skidanja, a već sutradan je tvitovao da se broj skidanja igre udvostručio. Što bi značilo, za dva dana, dva miliona skidanja. Zaista impresivna brojka.

Angry Birds for Android

Prethodnih nedelja sam pokazivala prijateljima Beta verziju ove igre i zaista niko nije ostao ravnodušan. Igra je toliko simpatična da svakome izvuče osmeh na lice. Čak se i mom ocu dopala pa mi krade telefon i tipka. 🙂

Tags: Angry Birdsigrarekordskidanja

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Kada su krenuli da je najavljuju, imao sam misljenje da je sve to samo hype i da je igra samo trend, ali kad sam je probao, stvarno je veoma igriva i zarazna. Na zalost ova verzija sa reklamama mi pravi bele povrsine tamo gde bi trebale da budu reklame, jer koristim adblocker, a ocigledno je da reklame idu i u teren, pa tako ne vidim pola terena. Ali sve u svemu veoma igrivo.

  • Ja se odusevih kad sam je video (fabricki dolazi na N900) i ostao ujutru do 8h da igram dok nisam sve nivoe presao. Posle izvalih da postoje dodatni level pack-ovi da se skinu pa sam ih ubacio. Posle Maemo-a i iPhone-a, eto pticica i na Androidu. Cool! 😉

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *