Android Lollipop – skoro pa zvaničan naziv

Objavio u 28/09/2014 u 19:43

Juče je Google slavio 16. rođendan. Srećan rođendan Google! Kako bi proslavili, Google je napravio rođendansku tortu sa lizalicama (lollipops).

Svako ko i malo prati razvoj Androida zna da je trenutna verzija Kit Kat i da sledeća verzija počinje sa L i mora imati naziv nekog slatkiša. Iako gotovo svi tvrde da će sledeća verzija biti Lemon Meringue Pie, Google nas ovim potezom navodi da možda ipak bude Lollipop.

android lollipop layer cake

Niko ne stavlja lizalice na tortu, zar ne? Moguće da nam na ovaj način Google najavljuje naziv. Mada, možda je u pitanju i “Layer Cake” ili slojevita torta … ko zna. Šta vi mislite? Ima li smisla?

Ne mogu a da ne pomislim kako će se novu verziju Androida izgovarati u Bosni i Hercegovini 😀

Tags: googlelayer cakeLemon Meringue PielizalicalollipopRođendantorta

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *