Voskani 3D model HTC M8 (HTC One 2) procureo

Objavio u 27/12/2013 u 17:30

HTC M8 wax 3d print modelHTC nije ušao u biznis izrade i prodaje sapuna u obliku Android telefona, ovo što vidite na slici iznad je skulptura tj. rani koncept nadolazećeg HTC M8 modela. Ovo bi trebalo da je naslednik HTC One telefona (ili HTC Two ili HTC One 2).

Prema izvoru fotografije koja je kasnije uklonjena sa kineskog bloga, ova skulptura je 1:1 3D model M8ce. Još uvek nije poznato kako je osoba koja je ovo fotkala došla do istog modela. Možda je proizvođač kućišta?

Ono što se do sada “zna” su specifikacije. Doduše nagađanja. HTC flagship za 2014. bi trebalo da ima skener otiska prsta, dual-LED blic i da će ići u beloj boji i možda još kojoj.

Moram priznati da je dosta inovativan leak 😀 Nikad do sada nisam video voštani telefon kao najavu nečeg što tek treba da izađe. Svaka čast na kreativnoj kampanji, ako ništa drugo 😛

[via NWE]

Tags: fotografijaHTC Onehtc one 2htc twovosak

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *