Procureo video interfejsa na Android 4.3 kameri

Objavio u 25/05/2013 u 9:53

Android 4.3 leakJuče je procureo prvi video koji nam pokazuje kako će izgledati Android 4.3 Jelly Bean. Nekoliko slika je procurelo na XDA na kojima se vidi LG Nexus 4 sa Androidom 4.3 na Mobile Trade Show-u. Srećom po nas imamo i video koji prikazuje novi interfejs na novoj kameri.

Nije loše, ali očekujemo još poboljšanja u Androidu 4.3, ne samo kameru 😉

I dalje se ne zna da li Google planira da prelaz sa 4.2 na 4.3 Jelly Bean bude mali ili velik, a sigurno ćemo još dosta sačekati da vidimo sledeću verziju Key Lime Pie. Pošto ništa nije otkriveno na Google I/O povodom ovoga, svi se pitamo šta nam stiže. Evo imamo bar nešto danas 😀

https://www.youtube.com/watch?v=t8jud8WC1E0

Koliko vidim, opcije se nisu povećale, bar ne u odnosu na AOKP/AOSP kamere, pošto gotovo sve opcije već imam, ali je interfejs proširen sa jednog na više nivoa u “koncentričnim krugovima”. Morao bih probati da znam jel mi ovaj pristup bolji ili nije. Šta vi mislite?

Tags: 4.3AndroidinterfejsJelly BeankameraKey Lime PieleakXDA

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *