Novi GAPPS za T-Mobile G2 ima novi Google Voice Widget

Objavio u 27/08/2010 u 21:10

Svi smo već videli poslednje i najbolje šta Google-ov GAPPS paket ima da ponudi sa poslednjim custom ROM-ovima kao što je CyanogenMod, ali jedan koji se isporučuje sa T-Mobile G2 ima još nešto: novi Google Voice vidžet. Build je nađen sa istim firmware-om koji smo videli da je procurio pre neki dan, koji tek treba da izađe i da bude flash-ovan u CyanogenMod6 nightly build (noćni build).

gVoice Widget

Na prvi pogled pokazuje koliko je stanje na računu u vašem Google Voice nalogu. Takođe daje set od četiri dugmeta za pristup raznim opcijama u samoj aplikaciji.

Ostale dobre stvari uključuju mogućnost prilagođavanja dugmadi pored drawer (donji menu) dugmića. (LauncherPro ili ADW Launcher), još uvek nema nekih novina u ovom momentu. Ako je neko od vas probao, neka podeli sa nama novine.

A evo i još par screen shot-ova:

(via DroidDog)

Tags: gappsgoogleleakt mobilevoicewidget

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *