Moto X

Objavila u 20/06/2013 u 9:13

XFON-630x424Motorolin CEO Dennis Woodside pre par nedelja je najavio da možemo očekivati više pametnih telefona odjednom kod mnogih operatera. U tom talasu se očekuje Moto X serija telefona iz Motorole o kojoj se već toliko piše na internet medijima. I sada je čini se opet iscurela nek inforamcija o Moto X. Na slici se može videti da je model XFON XT1055 prošao FCC (Federal Communications Commission) test. Ova varijacija telefona će se pojaviti kod U.S. Cellular a očekujemo još 3 varijacije telefona kod Verizona, Sprinta i AT&T.

Ovaj uređaj iz Moto X serije bi trebao imati Snapdragon S4 Pro dual core procesor klokovan na 1,7 GHz sa 2GB RAM, 16 GB interne memorije, 10 MP zadnjom kamerom i 2 MP prednjom kamerom. Ekran rezolucije 720p i Android 4.2.2. Kao što se može videti, specifikacija je poprilično prosečna na tržištu trenutno. Ali zbog toga se očekuje da ovaj telefon ima neke druge unikatne mogućnosti. Recimo, dodatni senzor i softver koji bi razvila Motorola koji bi činio telefon “pametnijim”.

Šta vi očekujete od X FON-a?

Tags: FCClinijaMoto XmotorolamrežeoperateritelefonitestoviX FON

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Bas mnogo mnogo ocekujem od ovo simbioze motorole i googl-a 😀
    I jako me zanima, kako ce se pozicionirati cenovno u odnosu na konkurente, pogotovu u odnosu na nexus uredjaje.

  • Miloš Simić 20/06/2013 u 9:32 AM

    Ovo su odlicne specifikacije, S4 Pro, 2 GB RAM-a(po meni mnogo bitnije od neupotrebljivog quad-a), kamera k’o kamera(nece nijedna praviti slike kao prava), HD(a ne preterivanje od 1080 i kurcenje sa ppi-em), sasvim dovoljno memorije. Svidja mi se.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *