Crvići na Androidu

Objavila u 05/01/2011 u 12:20

wormsNezvanično je da EA games popularnu igru Worms portuje na Android uređaje. Igra nema još uvek u marketu za skidanje ali je jedan član xda foruma postavio klip na Youtube-u gde na HTC Desire telefonu demonstrira kako rade popularni crvići. Na klipu se vidi da je Worms odlično urađen i za telefone, komande su prilagođene ekranima na dodir a grafika je ostala ista kao i prepoznatljivi govor crvića. Igra zasad radi na HTC Desire, Xperia x10 mini, HTC Evo i Samsung Galaxy S.

Worms je jedna od mojih omiljenih igara koje smo mesecima igrali okupljeni ispred računara i omiljeni nemački govor crvića koji se čuje u klipu. Ostaje nam da sačekamo i zvaničan izlazak ove igre na marketu pa da zabacimo ninja rope. Verschtenden!

Tags: crviEA gamesigraPortovanjeworms

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *