HTC Thunderbolt sa root i NAND pristupom pre izlaska

Objavio u 18/02/2011 u 20:57

thuderbolt root 1

Dok svi špekulišu oko izlaska HTC-ovog novog čeda nazvanog Thunderbolt, ekipa sa XDA je bila zauzeta rutovanjem istog. E pa, upravo su to i izveli. Ono što imamo ovde je Thunderbolt (codename Mecha) u pred-produkciji koji je uspešno rutovan, i uspešno pristupljeno internoj memoriji sa instaliranim Clockwork Recovery-em.

Zapamtite da je ovo telefon koji još uvek nije izašao, i da je potpuno moguće da će biti promena, što može narušiti ceo proces.

Lično pre kupovine telefona, uvek za svaki slučaj pogledam da li će telefon moći biti rutovan i koliko je ekipa koja je posvećena dobijanju root pristupa za taj model, pre kupovine istog. Tako da Thunderbolt ima veliko GO!

Posetite AndIrc kanal za raspravu o tome.

[XDA via Android Central Forums]

Tags: HTC MechaHTC ThunderboltNANDroot

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *