HTC One S kako rutovati, uputstva, informacije, RUU … sve na jednom mestu

Objavio u 12/03/2013 u 10:37

HTC One S c2

Lepe vesti za sve korisnike HTC One S telefona sa ovih prostora. Nikola Stefnović se potrudio i napravio sveobuhvatan sajt u vezi jednog modela telefona, HTC One S.

Na žalost nismo imali “bliski susret treće vrste” sa ovim modelom, tj. nismo imali priliku da ga rutujemo, flešujemo i da odradimo ostale geek friendly radnje. Samim tim i nemamo nikakvo uputstvo za ovaj telefon. Jer kao što smo više puta pominjali, ne prevodimo uputstva, već ih pišemo samo ako ih zapravo i uradimo.

Srećom, Nikola je to uradio za dobrobit svih vas, pa ako imate ovaj telefon i još uvek niste rutovali, flešovali Custom ROM, a niste vični sa engleskim jezikom i trebaju vam uputstva na srpskom … Nikola je vaš heroj 😛

Hvala Nikola 🙂

Tags: Android Srbijacustom romhtcOne SrecoveryRUUsrpskiuputstva

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1156

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share