VillainMod u najavi kao konkurencija CyanogenMod ROMu

Objavio u 24/01/2012 u 17:14

VillainROM

XDA TV je pre neki dan intervjuisao poznatog developera nprussell-a koji je tvorac jednog od najpoznatijih ROMova VillainROM. Iskreno sam sa uživanjem gledao ovaj interview i gotovo svaku rečenicu sam prepoznao jer sam pratio razvoj VillainROMa za HTC Hero dok sam posedovao isti. Stvarno uzbudljivo vreme je to bilo 🙂

Na samom kraju intervjua, nprussell je najavio nešto novo. U pitanju je VillainMod, ROM koji bi trebalo da podrži u samom startu desetak ako ne i više uređaja. Ali to nije sve, kako nprussell kaže, VillainMod će, u poređenju sa CyanogenMod-om, imati mnogo više opcija i mogućnosti kastomizacije. S’ obzirom da je VillainROM uvek bio veoma stabilan i kvalitetan ROM, mislim da će ovaj projekat zaživeti. Videćemo i lično se veoma radujem konkurenciji CyanogenMod-u jer do sad gotovo da nisu imali konkurenciju.

Tags: CyanogenintervjunprussellVillainModVillainROM

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *