Samsung Wave – Bada ili Android, odlučite sami

Objavio u 30/03/2011 u 9:42

samsung wave s8500

Samsung Wave nije Galaxy S. Više je vuk u jagnjećoj koži. Pametan telefon koji nije pametan, barem ne koliko bi bio pametan da je na njemu Android. Ali developeri nisu prihvatili ovu činjenicu i uspeli su da na njega stave Android.

Koristeći neke sigurnosne propuste koji su prisutni u Bada operativnom sistemu, Galaxy S Android 2.2.1 je uspešno učitan na Wave. Iako je potrebno još ispravki i rada, ROM radi. Pristup RAM memoriji i CPU drajveri su još uvek u eksperimentalnoj fazi. Ako im sve pođe za rukom, možda budemo imali još jedan telefon u Android familiji, iako Samsung to nije planirao.

Tags: 2.2froyogalaxy ssamsungWave

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *