Samsung podržava CM7

Objavila u 08/06/2011 u 15:19

atinm

Član XDA foruma @atinm je pre 2 dana objavio na njegovom Twiter nalogu da je direktno od Samsunga dobio Samsung Galaxy S 2 da bi za njega napravio CyanogenMod rom. Kako vidim na njegovom nalogu, aktivno radi na CM7 za ovaj model telefona i  o tome obaveštava ljude na Twitter-u. Ovo je zaista sjajan potez od Samsunga i na taj način su se pridružili ostalim kompanijama koje već podržavaju developere custom rom-ova. Dosad su podršku pružali HTC, Motorola i Sony Ericsson a sada se i Samsung ubacio u grupu lidera otvorenih korisnicima i njihovim željama.

Očigledno je Samsung shvatio da njihov TouchWiz interfejs nije najinteresantniji momenat njihovih telefona, nego da treba omogućiti korisnicima i druge izbore.

Tags: CM7CyanogenGalaxy S 2samsungTouchWizXDA

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *