HTC HD2 dobio prvi NAND Android ROM

Objavio u 31/12/2010 u 10:32

Prvi NAND ROM za HTC HD2

HTC HD2 je odličan primer odličnog hardvera (u trenutku kad se pojavio) kog pokreće jedan od najgorih operativnih sistema koji je HTC mogao da stavi. XDA ekipa je isto tako mislila i bacila se na posao da mu nabace novi operativni sistem. Android mora pasti na HD2. Kako su izlazili apdejti za kernel i ROMovi, HD2 je imao odličan tretman. Na žalost, i dalje je to bio Windows telefon i Android je radio samo sa SD kartice.

Dark Forces Team je i to pokrio i podario nam prvi NAND ROM za Android. NAND znači da će se telefon butovati u Android, eliminišući potrebu za haret.exe fajlom.

ROM koji ćete možda flešovati je došao sa HTC Desire-a, što znači da je FroYo sa Sense-om. Kompletne instrukcije kako ovo da uradite se mogu naći ovde.

[via Engadget]

Tags: AndroidDesirefroyohd2htcHTC HD2nand rom

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *