Funkcionalan ICS za Defy i Defy+

Objavio u 15/05/2012 u 18:30

defy plusSkoro sam pisao uputstvo za rutovanje Motorole Defy+. Na žalost development za Defy i njegovog naslednika Defy+ nije baš najbolji. Ova dva telefona otporna na prašinu i vodu su uglavnom videla development na Android 2.2 i 2.3 bazi.

Defy je konačno dobio skoro u potpunosti funkcionalnu dozu Sladoled Sendviča zahvaljujući Epsylon3 članu XDA foruma koji je napravio značajan progres i nema još puno do potpuno funkcionalnog ROMa. Kako Epsylon3 tvrdi da je lista stvari koje ne rade sledeća:

  • Camera Panorama
  • Chrome
  • Face Detection
  • Network Usage Stats

Oni na Defy+ telefonima će takođe osetiti bagovitu hardversku akceleraciju. Ali to nisu veliki problemi, ako mene pitate. Na ovom ROMu radi telefoniranje, sms, teme, redovna kamera i gotovo sve što vam je potrebno za svakodnevnu upotrebu. Ono što je vredno napomenuti je da ovaj Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich ROM koristi Android 2.2 kernel, jer Motorola ne dozvoljava otključavanje bootloader-a pa samim tim ni flash custom kernela.

Ako želite da probate ovaj ROM na vašem telefonu otpornom na prašinu i vodu … posetite ovu XDA temu.

Tags: Defy+Ice Cream SandwichICSmotorola

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *