[video] Parodija na Instagram

Objavila u 04/12/2012 u 9:50

views

Od kada se Instagram pojavio na Android platformi, njegova upotreba se toliko popularizovala da sada svuda na netu, po svim društvenim mrežama možemo videti kvadratne slike sa primenjenim “retro” efektima. Pisala sam pre više od godinu dana o kameri na Androidu i aplikacijama koje imaju efekte kao i zbog čega se sve to popularizovalo. Nijedna od aplikacija se nije toliko popularizovala kao što je popularan Instagram. Instagram je osvojio korisnike njegovim društvenim momentom, jednostavnim interfejsom i celokupnim hajpom. Realno gledano, postoje bolje aplikacije za efekte od samog Instagrama, ali društveni deo je pobedio.

Ipak, pošto i sama koristim Instagram, primetila sam da ga koristim kada treba sa 3G-a da podelim fotografiju na društvene mreže, zato što je preko Instagrama fotografija odmah manja i lakši je upload. Dok mi je sirova fotografija previše “teška” za deljenje na web-u u kilobajtima gledano, pa to radim samo preko WiFi-a. Pored toga, fotografije koje se dele na Instagramu uz filter izgledaju instant bolje, pa onda zapravo ne morate ni mnogo da se trudite da bi kreirali nešto iole pristojno.

Kao i svakom popularizacijom neke društvene mreže, dolazi do pojava koje se ponavljaju i beleže kao šablon. Pa tako ljudi najčešće na Instagramu dele slike oblaka, stopala, hrane, kafe, mačaka, beba, slučajno prikazanih grudi… Tako je i nastao ovaj video klip, zapravo parodija na upotrebu Instagrama. Klip me je iskreno nasmejao jer je zaista stvarno tako. 😀 Jel koristite Instagram?

http://www.collegehumor.com/e/6853117

Tags: bebedeljenjedruštvenaInstagramljudimrežaoblaciparodijasmesnovideozabava

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *