Alchemy Android boot animacija [stvarno kul]

Objavio u 03/07/2011 u 8:00

bootretortaDa ne prave samo stranci dobre boot animacije dokazao je lik iz Srbije aca85, član foruma XDA Developers, koji je napravio veoma interesantnu i lepo dizajniranu boot animaciju. Pravljena je za rezoluciju 480×800 px i testirana na HTC Desire, Samsung Galaxy S i ZTE Blade telefonima, ali će verovatno raditi i na telefonima sa manjom i većom rezolucijom ekrana. Mene je stvarno oduševila i odmah sam je postavio da krasi paljenje mog telefona!

 

 

Linkovi za preuzimanje se nalaze na oficijalnoj temi na XDA Developers forumu, a ukoliko ste zaboravili kako promeniti boot animaciju, to možete pogledati ovde.

Tags: Alchemybladeboot animacijabootanimationDesiregalaxyXDA

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *