I am Android društvena mreža

Objavila u 25/02/2011 u 20:59

i am android

Danas sam naletela na društvenu mrežu I am Android koja je namenjena fanovima Android platforme na domenu iamandroid.co. Ova društvena mreža na prvi pogled liči na Facebook klon ali u zelenoj Android boji. Kada sam malo više pročačkala primetila sam da ova društvena mreža spaja sve vrste komunikacije među korisnicima  na jednom mestu. Pored toga što liči na Facebook i ima čuveni Wall i profil korisnika sa fotografijama i video klipovima, sadrži i forum za fanove ove forme online komunikacije. Ova društvena mreža sadrži i grupe za fanove određenih modela telefona, aplikacija, igara, Android verzija os-a, Android sajtova i najave događaja… Interesantno je i da postoji blog gde svaki korisnik može da piše šta god želi naravno o Androidu i sve ovo zaokružuje zajednički Chat u stilu mIrc-a. Ovo je zapravo jedno veliko udruženje Androidijaša gde svako može da izabere način komunikacije koji se mu se dopada.

Sajt je linkovan sa Android radio-om što vam možda može biti interesantno. Domen ovog sajta je registrovan 17. februara 2011., a već ima oko 4300 članova. X) Ima nas… Android je ovoga puta izgovor za druženje. 🙂

Možete skinuti i njihovu aplikaciju sa linka.

Tags: android fanoviblogChatdruštvena mrežaforumgrupeplatformasajtwall

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *