HyperX nagrađuje najbolju gejming mašinu

Objavila u 10/12/2014 u 15:52

HyperX, članica Kingston Technology Company, Inc,  organizuje takmičenje za sve korisnike koji se ponose svojom gejming mašinom. Do 22.12.2014. godine priliku da se pohvale hardverom za gejming imaju posetioci sajta www.hyperxgamingmachine.rs koji postave fotografiju unutrašnjosti svog PC-a sa nekom od HyperX komponenti, čime ulaze u trku za jednu od tri glavne i veliki broj nedeljnih nagrada koje dodeljuju naši medijski partneri.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da se ulogujete na www.hyperxgamingmachine.rs web sajt preko vašeg Facebook naloga, u aplikaciju na sajtu postavite fotografiju svoje gejming mašine i pozovite prijatelje da u okviru aplikacije glasaju za vas. Da bi fotografija bila kvalifikovana za dalje takmičenje, važno je da sadrži HyperX memoriju ili SSD. Najbolje korisnike očekuju vredne nagrade:

Prva nagrada – HyperX Fury SSD 240 GB

HyperX FURY SSD

Druga nagrada – HyperX Cloud slušalice

HyperX slušalice

Treća nagrada – HyperX Fury memorija 1866MHz (Kit of 2) 8GB

HyperX FURY Red memory

 

Tags: gejming mašinahardverHyperXKingstonnagrađujepostavi fotografiju

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 871

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share