HTC Evo 3D telefon spasio momka od smrti

Objavio u 31/10/2013 u 9:30

Pre neki dan se u USA desila gadna pucnjava i jedan momak je pogođen iz pištolja. Srećom imao je pancir marke HTC, tačnije telefon Evo koji se ponašao kao pancir.

HTC Evo 3D

Naime, telefon koji se nalazio u džepu tog momka napravljen je od metala i spasio ga čiste smrti. Kompanija HTC je u znak podške momku (koji im je napravio besplatnu reklamu) poslala paket HTC proizvoda, između ostalog i novi HTC One. Veoma lepo od njih.

Znate, u zadnje vreme se dosta često o HTC-u govori u negativnom smislu, čak je bilo i priča da neke kompanije hoće da ih kupe. Ipak, HTC ne treba da brine za svoju propast – ukoliko im propadne posao sa telefonima, otvoriće fabriku pancirnih odela.

Tags: HTC Evopancir

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *