Google spasio planetu Zemlju!

Objavio u 18/11/2012 u 1:28

Nećete verovati, ali Google je upravo spasio svet od smaka sveta!

Naime, primećeno je da u novom Androidu 4.2 ne postoji mesec decembar u ovoj godini. Kako ne postoji? Pa lepo, Google nije ubacio mesec decembar 2012. godine u kalendar na Androidu 4.2 i time spasao Zemlju od smaka sveta koji bi trebalo da se dogodi 21. decembra ove godine. Hvala ti Google.

Međutim, pored ove dobre vesti za Zemljane, Deda Mraz je ostao bez posla! Kako nema decembra meseca, on ove godine neće imati posla, pa se pitam kako će preživeti zimu…

Android 4.2 December

Smak sveta će preživeti samo ljudi sa Androidom 4.2, zato požurite da rutujete svoje telefone i instalirate ovu verziju, kad nam već proizvođači istih ne žele da nam spase živote. Svi ostali neće preživeti smak sveta, ali će barem dobiti poklon za Novu godinu. Ja ću da instaliram Android 4.2 da se spasim, pa ću onda žurno čekati apdejt da dobijem i poklon.

Hvala, Joaquín Fernández Carvajal.

Tags: Android 4.2decembarDecemberzaboravio

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

6 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *