Google nastavlja sa prvoaprilskim šalama

Objavio u 07/04/2011 u 12:03

Google TiltGoogle je poznat po svojim prvoaprilskim šalama. Imali su gomilu različitih uvrnutih priča ove godine. Ako ste ih primetili, ove godine su bile baš dobre. Od Gmail Motion-a, do unošenje fonta “comic sans” u polje za pretragu u vašem browser-u gde sve postaje ispisano ovim fontom. Zadnja šala koju je Google napravio je bila juče 6. Aprila. Iako nije prvi april i dalje je zabavno.

Nađite vaš mobilni telefon, otvorite Google browser i ukucajte “Tilt” u pretrazi. Rezultati će biti nešto drugačiji nego uobičajeno. Čak je i skrol malo tiltovan 🙂

Tags: googleprvi aprilprvoaprilska šalatilt

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *