[Giveaway] Delimo 5 licenci za HideMyAss! Pro VPN aplikaciju

Objavila u 10/10/2014 u 10:00

Ekipa iz Privaxa nam je dala 5 licenci za HideMyAss! Pro VPN aplikaciju da podelimo na Srbodroidu. Recenziju aplikacije možete pročitati na ovom linku. Rešili smo da opet organizujemo kviz, ovog puta smo pripremili pitanja iz sigurnosti i zaštite na internetu.

Princip je isti kao u prethodnom kvizu. Imate 10 pitanja i ukupno 2 minuta da se odgovori na sva pitanja.

Potrebno je da se ulogujete na Srbodroidu i potom odete na link do kviza. Ukoliko nemate nalog na Srbodroidu, onda se prvo registrujte. Aktivirajte nalog klikom na link koji ćete dobiti u email-u, nakon čega se možete ulogovati. Na slici ispod je prikazano gde možete da se ulogujete i registrujete na sajtu.

logovanje

Pet najboljih i najbržih učesnika dobija licencu za HideMyAss! Pro VPN aplikaciju. Najbolji dobija licencu na godinu dana, drugoplasirani na 6 meseci i troje dobijaju licence na mesec dana.

Igra počinje 10. oktobra 2014. godine u 10h i završava se 11. oktobra 2014. u 18h. U 18h ćemo napraviti presek i videti ko ima najviše poena. Ovog puta može da se učestvuje iz svih zemalja.

Organizatori kviza zadržavaju pravo da sankcionišu učesnike koji varaju (igraju više puta).

Tags: anti virushide my asskvizsigurnostSrboDroidtakmičariVPNzaštita

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 871

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share